De goedkoopste Toetsenborden

Toetsenborden zijn onder te verdelen in een aantal typen: Voor de PC of laptop, voor de iPad of tablet en speciaal om mee te kunnen gamen. Je kunt kiezen uit diverse merken, designs, kleuren, prijzen en bepalen of je een draadloos exemplaar wilt of een met snoer. Sommige draadloze toetsenborden werken op zonne-energie. Je hebt al een Toetsenbord met muis voor 12,95 euro.

Vergelijken is goed voor de portemonnee
Bepaal voor jezelf waarvoor je de toetsenbord wilt gaan gebruiken. Zoek je er bijvoorbeeld een voor je PC of laptop, dan kun je vervolgens bedenken waarvoor je het toetsenbord met name gaat gebruiken. Zul je veel tekstverwerken of e-mails schrijven, dan moet je vooral eentje kopen die niet te klein is en waarvan de toetsen niet te dicht bij elkaar liggen. Daarnaast speelt de ergonomie en dus vormgeving een belangrijke rol. De toetsen moeten niet te zwaar zijn maar ook weer niet te gevoelig. Voor gebruik met een iPad zul je misschien eerder een kleine, lichte toetsenbord kopen. Misschien zelfs wel eentje die geïntegreerd is in een beschermhoes. Zo bescherm je én je iPad en je hebt altijd het keyboard bij de hand. Voor speciale game toetsenborden gelden weer andere eisen. Daarnaast kun je vergelijken op andere zaken zoals: Sneltoetsen, verlichting, touchepad, kleur, merk, prijs, et cetera.

Goedkope toetsenborden
Een goedkoop toetsenbord is al beschikbaar vanaf een paar euro. Je moet dan natuurlijk niet verwachten dat een dergelijk item ook alles doet en kan wat je verwacht. Een draadloos toetsenbord kun je doorgaans al kopen vanaf een paar tientjes. Je moet er dan wel op letten dat deze compatibel is met je computer of tablet. Goedkoop betekent niet automatisch duurkoop. En andersom ook niet.

Speciaal toetsenbord
Er zijn zelfs draadloze exemplaren die op zonne-energie werken! Dit kan erg handig zijn wanneer je met name veel buiten werkt. Deze vangen ook indirect zonlicht op en sommigen kunnen zelfs hun energie uit kunstverlichting halen!