Zeg het met een tafelvlag

Zoek je naar een interessant middel om reclame te maken voor je bedrijf op een conferentie? Of wil je graag tijdens dealerdagen je naam naar voren brengen? Misschien ben je een particulier en zoek je een manier om een andere boodschap naar voren te brengen. Overweeg dan een tafelvlag. Deze vlaggen worden al jaren gebruikt tijdens zakelijke evenementen, aangelegenheden en feesten en hebben een groot bereik. Daarnaast kun je ze voorzien van allerlei beeldmerken, logo’s en boodschappen.

Soorten tafelvlaggen
Wil je graag tafelvlaggen bestellen, dan heb je de keuze uit verschillende soorten en vormen. Je kunt er je logo opzetten, maar ook een creatieve boodschap bijvoorbeeld. Er zijn horizontale en verticale tafelvlaggen en de voet kan gemaakt zijn van verschillend materiaal. Het is ook mogelijk voor een enkelzijdige of dubbelzijdige bedrukking te kiezen. Een tafelvlag is een interessante miniatuur vlag die zeker de aandacht zal trekken.

Wat kun je met een tafelvlag?
Tafelvlaggen kunnen informeren, een boodschap overbrengen of reclame maken. Het is een subtiele manier om iets onder de aandacht te brengen van de bezoekers van het evenement. Zet je er een interessante slogan op, of gebruik je een in het oog springende vormgeving, dan zal je mensen op een niet-agressieve manier tot je boodschap aantrekken.

Tafelvlaggen voor particulieren
Natuurlijk is het ook voor particulieren mogelijk om tafelvlaggen te bestellen. Denk bijvoorbeeld aan een trouwerij waar zo op een leuke manier wordt aangegeven waar iedereen mag gaan zitten. Of een kamp van de sportvereniging, om een bepaalde groepsindeling aan te geven of een naam op te zetten. Misschien tijdens de 80e verjaardag van oma, waar je de vlag laat bedrukken met een foto van haar als jong meisje. De mogelijkheden zijn eindeloos, omdat je bijna alles op zo’n vlag kunt zetten. Gebruik dit speelse medium en bereik een groot aantal mensen met je boodschap.