Een kredietverzekering vinden met behulp van dutchcreditbrokers.com

Een kredietverzekering, wat is dit?

Dutchcreditbrokers.com is een bedrijf dat je helpt met het vinden van een goede kredietverzekeraar. Toch is niet elke ondernemer even goed op de hoogte van wat een kredietverzekering nou precies is. Ook vinden veel ondernemers het lastig om de juiste verzekeraar te vinden en beseft niet iedereen het risico dat hij of zij loopt. In dit artikel vertel ik je daarom meer over kredietverzekeringen en hoe belangrijk dit voor veel ondernemers kan zijn. Ook vertel ik je hoe je gebruik kan maken van de website dutchcreditbrokers.com om de verzekering te vinden die het beste bij jouw bedrijf past. Zo is de kans op faillissement van je bedrijf gelijk al stukken kleiner! Ik kan je dus aanraden om dit aandachtig door te lezen.

Hoe groot is het risico?

Om te beginnen is het natuurlijk fijn om te weten hoeveel risico je nou echt loopt. Veel bedrijven gaan failliet doordat een debiteur niet betaalt. Dit is natuurlijk een vervelende manier om failliet te gaan, vooral ook omdat je dit als eerlijke ondernemer helemaal niet aan ziet komen! Nu kan je misschien denken dat jou dit niet overkomt, maar dit dachten alle ondernemers die hierdoor failliet gingen natuurlijk ook tot op het moment dat het te laat was! Vaak zijn het debiteuren waar al een goede band mee opgebouwd was die uiteindelijk niet meer kunnen betalen. Het risico dat je loopt is vooral afhankelijk van je branche. Als er in jouw branche grote leveringen met een laag winstpercentage per product plaatsvinden dan loop je een verhoogd risico.

Hoe kan dutchcreditbrokers.com mij helpen?

Dutchcreditbrokers.com is zelf geen kredietverzekeraar. Het bedrijf Dutch Credit Brokers is een assurantietussenpersoon. Dat wil zeggen dat zij jou kunnen helpen met het vinden van een geschikte verzekeraar. Het is zo lastig om een goede verzekeraar te vinden omdat ieder bedrijf anders is. Het ene bedrijf wil tientallen transacties verzekeren, terwijl het andere bedrijf slechts een aantal verschillende debiteuren wil verzekeren. Er zijn dus verschillende vormen van kredietverzekeringen en ook telt de omzet en het aantal transacties natuurlijk mee. Om deze reden is een verzekering die voor jou erg voordelig kan zijn voor een ander juist weer erg onvoordelig. Dutchcreditbrokers.com zorgt ervoor dat jij altijd de beste deal krijgt en is volledig onafhankelijk.

Wat als er niet betaald wordt?

Wat als jij een verzekering hebt en er wordt toch niet betaald? Zonder verzekering zou je nu waarschijnlijk diep in de problemen zitten. Met een verzekering is dit echter veel minder erg voor jou persoonlijk. Het is belangrijk dat je direct de verzekeraar inlicht. De verzekeraar verzorgt dan de incasso zodat de debiteur hopelijk toch nog betaalt. Als de debiteur niet betaalt en jij de verzekeraar op tijd hebt ingelicht dan krijg je een deel van het bedrag vergoed. Hoe groot het percentage is dat jij vergoed krijgt dat is natuurlijk allemaal van tevoren afgesproken. Met een goede verzekering heb je dus een stuk meer zekerheid dan zonder goede verzekering!